Duyuru - Sunuculara oturuma giriş bilgilerinin gönderilmesi (9 Mayıs 2021 Pazar oturumları)
Duyuru - Sunuculara oturuma giriş bilgilerinin gönderilmesi (8 Mayıs 2021 Cumartesi oturumları)
Çevrim içi konferans programı ve kayıt bildirimi
Zoom ve Wonder Platformu kullanım yönergeleri
Duyuru - 4 Mayıs 2021
Konferans programı
14. Dilbilim Öğrenci Konferansı - 8-9 Mayıs 2021
Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dilbilimi Bölümü
Hacettepe Üniversitesi, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Dilbilim Topluluğu
Güncel Duyurular

Konferans sürecinde gerçekleştirdiğimiz duyuruları Konferans ana sayfası ve bu sayfadan takip edebilirsiniz.

• [6 Mayıs 2021] - 14. Dilbilim Öğrenci Konferansı'nda yer alacak tüm oturumlar sonradan paylaşılmamak üzere kayıt altına alınacaktır. Çevrim içi konferans programını görüntülemek ve kayıt bildirimini onaylamak için tıklayın.
  • [5 Mayıs 2021] - Konferans sırasında kullanılacak Zoom ve Wonder platformu kullanım yönergesini görüntülemek için tıklayın.
  • [4 Mayıs 2021] - Konferansa sunucu ve dinleyici olarak kayıt yaptıran katılımcılara konferansa katılımda kullanacakları Zoom bağlantılarını e-posta yolu ile 6 Mayıs 2021 Perşembe akşamına dek göndereceğiz. Lütfen e-postalarınızı kontrol ediniz.
  • [1 Mayıs 2021] - 14. Dilbilim Öğrenci Konferansı'nda sunulacak araştırmalara ilişkin özetler için tıklayın.
  • [15 Nisan 2021] - 14. Dilbilim Öğrenci Konferansı programı erişime açıldı. Programı görüntülemek için tıklayın.
  • [12 Mart 2021] - 14. Dilbilim Öğrenci Konferansı’na sunum ve poster bildirileri kabul edilen katılımcılara katılım durumları hakkında e-posta gönderilmiştir. Lütfen e-postalarınızı kontrol ediniz.
  • [10 Mart 2021]​​​​​​​​​​​​​​14. Dilbilim Öğrenci Konferansı, 8-9 Mayıs 2021 tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Ayrıntılı bilgiye konferans ağ sayfasından erişebilirsiniz.