Duyuru - Sunuculara oturuma giriş bilgilerinin gönderilmesi (9 Mayıs 2021 Pazar oturumları)
Duyuru - Sunuculara oturuma giriş bilgilerinin gönderilmesi (8 Mayıs 2021 Cumartesi oturumları)
Çevrim içi konferans programı ve kayıt bildirimi
Zoom ve Wonder Platformu kullanım yönergeleri
Duyuru - 4 Mayıs 2021
Konferans programı
14. Dilbilim Öğrenci Konferansı - 8-9 Mayıs 2021
Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dilbilimi Bölümü
Hacettepe Üniversitesi, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Dilbilim Topluluğu
Özet gönderimi süre uzatımı

Değerli Dilbilimciler,

4-5 Nisan 2020 tarihlerinde Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dilbilimi Bölümü ve Dilbilim Topluluğu tarafından düzenlenecek 14. Dilbilim Öğrenci Konferansı için özet gönderim süresi 1 Şubat 2020 tarihine uzatılmıştır.

Güncellemeleri kapsayan konferans takvimi aşağıda sunulmuştur:

Konferans tarihi: 4-5 Nisan 2020

Özet gönderimi: 1 Kasım 2019 – 1 Şubat 2020

Özet kabul bildirimi: 16 Şubat 2020

Konferans katılımı, özet gönderimi ve diğer bilgiler için konferans ağ sayfasını ziyaret edebilirsiniz: 14ogrencikonferansi.hacettepe.edu.tr

14. Dilbilim Öğrenci Konferansı takviminde gerçekleştirilen bu güncellemeyi öğrencilerinizle paylaşmanızı rica ediyoruz. Sizleri ve değerli öğrencilerimizi Hacettepe Üniversitesi’nde ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağımızı bir kez daha iletir, saygılar sunarız.

14. Dilbilim Öğrenci Konferansı Düzenleme Kurulu

14.ogrencikonferansi@gmail.com | 14ogrencikonferansi.hacettepe.edu.tr