Duyuru - Sunuculara oturuma giriş bilgilerinin gönderilmesi (9 Mayıs 2021 Pazar oturumları)
Duyuru - Sunuculara oturuma giriş bilgilerinin gönderilmesi (8 Mayıs 2021 Cumartesi oturumları)
Çevrim içi konferans programı ve kayıt bildirimi
Duyuru
Zoom ve Wonder Platformu kullanım yönergeleri
Duyuru - 4 Mayıs 2021
Konferans programı
14. Dilbilim Öğrenci Konferansı - 8-9 Mayıs 2021
Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dilbilimi Bölümü
Hacettepe Üniversitesi, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Dilbilim Topluluğu
14. Dilbilim Öğrenci Konferansı, Birinci çağrı

Değerli Dilbilimciler,
4-5 Nisan 2020 tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilecek olan 14. Dilbilim Öğrenci Konferansı'na Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dilbilimi Bölümü ve Dilbilim Topluluğu olarak ev sahipliği yapacak olmaktan büyük onur duyuyoruz.

Konferans, üniversitelerde lisans ve lisansüstü düzeyde öğrenim gören öğrencilerce yapılan kuramsal ve uygulamalı dilbilim alanlarındaki tüm çalışmalara açık olacaktır.Göndereceğiniz bildiri ve poster sunumları, alanlara göre oluşturulmuş seçici kurullarca değerlendirilecektir. Konferansla ilgili ayrıntılı bilgi edinmek, kayıt yaptırmak veya bildiri/poster sunumu ile katılım amacıyla başvuruda bulunmak için Konferans kayıt sayfasını kullanabilirsiniz.

14. Dilbilim Öğrenci Konferansı takvimi şu şekilde belirlenmiştir:

14. Dilbilim Öğrenci Konferansı - Önemli tarihler
Konferans tarihi 4-5 Nisan 2020
Özet gönderimi 1 Kasım 2019 - 15 Ocak 2020
Özet kabul bildirimi 16 Şubat 2020

Konferansla ilgili çalışmaları düzenli bir biçimde yürütebilmek ve sizleri en iyi biçimde ağırlayabilmek için konferans takvimindeki tarihlere özen göstermeniz, biz düzenleme kurulu için büyük önem taşımaktadır. Bölümünüzdeki lisans ve lisansüstü öğrencilerinin konferans hakkında bilgilendirilmesi konusunda değerli desteklerinizi bekler, saygılarımızı sunarız.

Sizleri ve değerli öğrencilerimizi, Hacettepe Üniversitesi’nde ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağımızı bir kez daha iletir, saygılar sunarız.

14. Dilbilim Öğrenci Konferansı Düzenleme Kurulu